-->

22. 7. 2016

22. července 2016

22.7. 2016 = 20/2

Dnes budete šikovní. To, do čeho se pustíte, by vám mělo jít od ruky a můžete dokončit, co jste stále odkládali. Chcete - li cvičit, cvičte ... tančit, tančete ... malovat, malujte a tak dále. Naučte se využívat pozitiva daného dne. Z druhé strany bych vám poradila, abyste se nepletli do záležitostí druhých. Nic vám po tom není, raději si řešte svoje věci - máte jich dost. Nepropadejte žádným závislostem, obzvlášť alkohol by mohl zkomplikovat jak vaše, tak i životní cesty druhých. Věřím, že nikdo nestojí o to, aby druhým ublížil a nebo mu bylo ublíženo. Nehodička by to byla nepěkná. Pokud máte pocit, že se venku něco semele, tak tomu intuitivně věřte, zůstaňte doma a raději si ukliďte.
Ze zdravotního hlediska věnujte pozornost rodinné genetice. Dávejte si pozor na své končetiny a nezatěžujte si oblast jater, ledvin.
Připomínám, že Vodnář stále ovlivňuje křečové žíly, kotníky. Raději si nožky namažte vhodnou mastičkou, máte - li zmiňované potíže a nečekejte až se vše projeví. Osvědčila by se lymfatická masáž.

Lady Seanka

Žádné komentáře: