-->

28. 7. 2016

28. července 2016

28.7. 2016 = 26/8

Dnes se pro nic ani pro nikoho neobětujte. Pokud budete mít pocit, že někdo v podstatě obětoval vás - jak mnohdy společnost později vysvětlí - vzájmu ostatních, pozorujte bedlivě danou situaci. Může to být pro vás poučné a nemusíte příště opakovat "to" co si uvědomíte. Energie dne vám dnes opět přeje, proto využijte svou sílu tím nejlepším možným způsobem. Dnešek je v podstatě o rodině, ženách, dětech, mužích, zabezpečení a financích. Budete - li řešit cokoliv, pamatujte na to, že vy nejste obětní beránek a nechtějte takového beránka ani udělat z druhých.
Ze zdravotního hlediska buďte stále pozorní a snažte se předcházet nehodám. Je například mnohem lepší zkontrolovat auto než to nechat náhodě a s rodinkou pak někde vzplát ... já dnes mimochodem v brzkých ranních hodinách "vařila" vodu, přestože kontrola proběhla a voda byla doplněna. Zkrátka, raději buďme připraveni než překvapeni a když to i tak nevyjde, dokážeme si to aspoň vysvětlit.
Pozlobit zdravotní stav může kardiaky, celkově ten oběhový systém je s krví takový říčný. Dávejte si pozor na dýchání, které může být ovlivněno i zvýšenou alergickou reakcí.
Luna v Býku stále zatěžuje šíji, krční páteř, hrtan, štítnou žlázu ... nepodceňujte to.

Lady Seanka

Žádné komentáře: