-->

1. 10. 2016

Tajemný horoskop z bájné Atlantidy

Den narození prozradí i to, co jste o sobě netušili ...

Odhalte nejtajnější zákoutí svojí duše díky poznání obyvatel bájné Atlantidy, kteří kladli důraz na duchovní vnímání člověka.
Potopená Atlantida nás odjakživa přitahovala svou magickou silou. A její obyvatelé si vytvořili svůj horoskop, který měl na rozdíl od toho našeho 15 znamení. Neurčoval se podle pohybu měsíce, ve kterém jste se narodili, ale podle dne v měsíci.
Pomůže vám poznat své nitro, které často zůstává záhadou i pro nás samotné. Vaše znamení vám pomůže zjistit, jaké jsou vaše skryté schopnosti a čeho všeho jste schopní.

Azr'hal (1. den v měsíci)
Pokud jste se narodili první den v jakémkoliv měsíci, jste podle horoskopu bájné Atlantidy velmi spontánní, až impulzivní jedinci. Zbožňujete výzvy a životní změny. Ve stereotypu doslova chřadnete. K životu máte pozitivní přístup a razíte teorii "neuvidím, když to nezkusím". Jste sebejistí, víte, co je zodpovědnost a nedělá vám problém převzít ji. Na druhé straně se do věcí často vrháte příliš střemhlav, takže poměrne často zjišťujete, že předcházející kroky jste si měli nejdříve dobře promyslet.

Duirk'har (2., 3. a 4. den v měsíci)

Pokud jste se narodili druhý, třetí alebo čtvrtý den v jakémkoliv měsíci, podle horoskopu z Atlantidy je pro vás na prvním místě vždy a v každé situaci láska. Jste mírumilovní, ne moc průbojní a za každou cenu se snažíte se všemi dobře vycházet. Vaše sebevědomí je ale, bohužel, závislé na tom, co si o vás myslí ostatní. Vaše cesta životem zahrnuje zmoudření a vnitřní harmonii. Musíte se ale naučit přestat poslouchat všechno, co vám radí ostatní a začít se spoléhat sami na sebe.

Ferz'oulh (5. a 6. den v měsíci)

Pokud jste se narodili pátý nebo šestý den v jakémkoliv měsíci, pojí se ve vás pragmatizmus s kreativitou. Žijete pro daný okamžik a navíc si ho dokážete skvěle užít - tento talent si chraňte, skutečně totiž není daný každému. Jste originální, osobití a máte fantazie na rozdávání. Občas jste ale též trochu sobečtí a nedbáte na pocity či postoje ostatních. Při své činnosti jsou tito jedinci velmi cílevědomí. V druhé polovině života je čekají výrazné kariérní úspěchy.

Gal'aï (7. den v měsíci)

Pokud jste se narodili sedmý den v jakémkoliv měsíci, podle bájné Atlantidy jste se narodili na šťastné planetě. Číslo sedm je totiž spojené právě s nekonečným štěstím. Jste obdaření bystrou myslí a přirozeným charismatem, díky čemuž v ostatních lidech vzbuzujete respekt a potřebu vás následovat. Přestože nejste až takoví extroverti, za jaké vás považují, máte dostatečné sebevědomí, abyste vždy dokázali bojovat za to, na čem vám záleží. Proto vás vždy více než znervózní, že věci nejsou tak, jak jste si je naplánovali.

Jni'baël (8., 9. a 10. den v měsíci)

Pokud jste se narodili osmý, devátý nebo desátý den v měsíci, planety vás obdařily neuvěřitelným kouzlem osobnosti. Šarm a styl z vás září na všechny strany a jste to právě vy, koho ostatní často nazývají "krásným" člověkem. Máte vrozenou vlastnost magicky přitahovat osoby opačného pohlaví a navíc umíte flirtovat. Díky tomu se často vyvlečete z situacií a činností, které vám nejsou úplně příjemné. Měli byste si však dávat pozor na lehkomyslnost a zdánlivou povrchnost, které vám mohou být občas právem vyčítané.

Klad'esh (11. den v měsíci)

Pokud jste se narodili jedenáctý den v měsíci, máte o dost starší duši, než kolik máte ve skutečnosti let. Už v dětství jasně víte, jakou cestu si zvolit a nemáte problém se po ní vydat. Jste zodpovědní, máte silnou vůli a nic pro vás není překážkou. Poměrně brzy dosahujete profesních úspěchů a velmi mladí se stáváte experty ve svém odboru. Jste jako zrození pro to, abyste vedli tým spolupracovníků nebo podřízených. Na druhé straně ale většinou upřednostňujete profesní život před tím soukromým. Neumíte dávat najevo emoce, a tak často vlastní vinou ztrácíte lidi, na kterých vám záleží.

Mama'dhoul (12., 13. a 14. den v měsíci)

Pokud jste se narodili dvanáctý, třináctý a nebo čtrnáctý den v měsíci, horoskop Atlantidy vám přisoudil vědeckého ducha a silnou schopnost přemýšlet. Většinou se o svoje úvahy dělíte jen s lidmi, o kterých jste si opravdu jistí, že vás pochopí. Navíc umíte přesně vystihnout ten nejvhodnější okamžik, kdy něco říci. Neradi trávíte čas s lidmi, se kterými se nemáte o čem bavit. Zdvořilostní konverzace o počasí vás doslova ubíjejí. Celý život na sobě pracujete a neustále vás žene touha po poznání. Díky tomu nemáte problém dělat kompromisy a jste otevření dalším názorům. Tolerance v práci i ve vztazích vám rozhodně nechybí.

Perd'hur (15. a 16. den v měsíci)

Pokud jste se narodili patnáctý a nebo šestnáctý den v měsíci, hoří ve vás vnitřní oheň, který občas ani vy nedokážete zkrotit. Jste velmi vášniví a máte přirozené vůdcovské schopnosti. Proto se často objevujete na pozicích, kde řídíte menší tým kolegů. S vaší vášní však jde ruku v ruce i impulzivita a občasné náznaky agrese. Osvojte si disciplínu a lehce tak ovládnete spalující oheň, který ve vás dřímá. Vaší obrovskou výhodou je kreativita, které máte na rozdávání a kterou na vás všichni milují.

Quest'hal (17. den v měsíci)

Pokud jste se narodili sedmnáctý den v měsíci, hvězdy nad bájnou Atlantidou vám přisoudili trochu komplikovanou povahu. Nikdy nejste s ničím spokojení, vždy je na co si stěžovat a proti čemu se ohrazovat. Tato charakterová vlastnost vás sice neustále žene vpřed a nutí vás dosahovat vyšších cílů, na druhé straně kvůli ní nejste ve společnosti příliš oblíbení. Nikdy nejste agresivní a vaše stížnosti se vždy ukáží jako oprávněné. Jste zkrátka perfekcionisté a máte mimořádný talent vidět věci takové, jaké opravdu jsou. Neumíte lichotit ani předstírat. Proto se občas najde odvážlivec, který si od vás vyžádá radu. Naučte se svoje názory vyjadřovat bez arogance a ironie a budete velmi uznávaní v jakémkoliv odboru.

Sark'houm (18. a 19. den v měsíci)

Pokud jste se narodili osmnáctý nebo devatenáctý den v měsíci, máte velmi nezávislou, svobodomyslnou a originální osobnost. Vašimi největšími zbraněmi je bystrý úsudek, vzdělání a schopnost empatie. Máte zdravé sebevědomí a věříte si, což vám zaručuje úspěch v profesionálním životě. Vaší slabostí je jen vaše ego. Máte pocit, že nikdo kromě vás není dostatečně schopný ocenit vaše kvality. I když vás ostatní většinou uznávají pro vaše nesporné kvality, vaše posednutí sebou samým jim může být trochu pro smích.

Ek'winax (20., 21. a 22. den v měsíci)

Pokud jste se narodili 20., 21. a nebo 22. den v měsíci, jste renezanční člověk s množstvím zájmů, koníčků a přátel. Málokdy vydržíte jen na jednom místě, milujete cestování, společnost a zážitky. Bohužel si tak poměrně dlouho nejste schopni zvolit životní cestu, po které byste se měli vydat. Rozhodnutí, co byste opravdu v životě chtěli dělat, se tak objevuje až ve vyšším věku. Na druhé straně potom investujete všechnu svou energii do toho, abyste vytýčeného cíle dosáhli.

Vord'hak (23., 24. a 25. den v měsíci)

Pokud jste se narodili 23., 24. nebo 25. den v měsíci, vyzařujete vnitřní pokoj a harmonii, kterými dokážete upokojit i lidi kolem sebe. Dalo by se říci, že máte léčitelské schopnosti, a to především v raném období vašeho života, když jste ještě neztratili dětskou bezprostřednost. Kromě tohoto talentu jste velmi skromní, přátelští a vstřícní, což jsou vlastnosti, za které vás okolí doslova zbožňuje. Těžko by se od vás někdo dočkal něčeho zlého. V profesionálním životě jste spíše sólisti. Kolektiv vás ruší a vést ho moc neumíte, proto nejraději pracujete sami.

Ysb'aal (26., 27. a 28. den v měsíci)

Pokud jste se narodili 26., 27. a nebo 28. den v měsíci, Atlantida vám přisoudila aktivní, energickou a bojeschopnou povahu. Jste jedinec, kterého někdo málokdy uslyší na něco si stěžovať nebo kvůli něčemu dokonce plakat. Když se problém nedá vyřešit, většinou nad ním mávnete rukou a jdete dál. Máte optimistickou, ale trochu cholerickou povahu. Musíte sa naučit kultivovat svoje výbuchy hněvu. Nejlépe toho docílíte sportem. Najděte si nějaký, který vás baví a aktivně si vybíjejte energii, které máte víc, než dokážete zvládnout. V kolektivu jste velmi oblíbení pro nadhled a bezbřehý smysl pro humor.

Za'our (29. a 30. den v měsíci)

Pokud jste se narodili 29. a nebo 30. den v měsíci, máte šťastnou povahu, která v životě nezažije příliš mnoho komplikací. Jste pozitivní, optimističtí, zároveň máte silnou vůli a chcete v životě něčeho dosáhnout. To vás žene vpřed bez toho, abyste se museli přiživovat na úkor jiných. Jste velmi zásadoví a nesnášíte zbabělost nebo podrazy. Jste vlastně takovými samozvanými mstitely bezpráví. Kvůli tomu ale často ztrácíte koncentraci na to, co je důležité a neustále rozdělujete svou pozornost a promrháte ji na maličkosti. Naučte se, že není třeba stát vždy proti celému světu. Vybírejte si jen to, co je pro vás opravdu podstatné.

Yri'birri (31. den v měsíci)

Pokud jste se narodili 31. den v měsíci, máte melancholického ducha, který vás neustále nutí zůstávat jednou nohou v minulosti. Poměrně často se stává, že se celý život v myšlenkách zaobíráte tím, co jste mohli udělat jinak nebo lépe, takže přehlídnete to, co se děje právě teď. Máte velmi vyvinutou fantazii a představivost, a taktéž intelektuálního a snivého ducha. Zbožňujete knihy s příběhy, které vás dokáží doslova vtáhnout do děje. Realita je pro vás až příliš přímočará a nezajímavá. Jste introverti a nemáte příliš přátel. Ale ty, které máte, pro vás skočí i do ohně.


Zdroj: http://casprezeny.azet.sk / překlad Lady Seanka

Žádné komentáře: