-->

26. 6. 2017

Co odhalí měsíc narození o ženě?

To, že lidé, kteří se narodili ve stejném měsíci, mají podobné rysy a vlastnosti, už určitě víte. Pokud tomu nevěříte, máme tu pro vás pár vlastností, které mají lidé narození v určitém měsíci. Najděte svůj měsíc a přečtěte si, co všechno o vás prozradí.

Leden
Ženy narozené v lednu jsou velmi ambiciózní, ale zároveň jsou dost konzervativní. Mají problém s projevováním svých pocitů, hlavně vůči ostatním lidem. Dokáží se otevřít pouze lidem, o kterých si myslí, že jsou na stejné intelektuální úrovni nebo mají stejné názory.

Únor
Ženy narozené v únoru mají romantickou povahu. Také mají velmi abstraktní mysl, ale jsou velmi náladové. Když chcete s nimi jednat, musíte být velmi trpěliví.

Březen
Březnové ženy jsou velmi charismatické a milují přírodu. Jsou velmi příjemné a komunikativní. Nejčastěji si rozumí z muži, kteří jsou narozeni ve stejném měsíci.

Duben
Ženy narozené v dubnu dokáží snadno navázat vztah s téměř kýmkoli – ať už milostný nebo přátelský. No i navzdory všemu jsou velmi žárlivé.

Květen
Květnové ženy dbají na důslednost a dodržování zásad. Jsou velmi aktivní, ale bohužel uvnitř velmi komplikované.

Červen
Zvědavé společenské a kreativní. Toto jsou tři hlavní charakteristiky žen narozených v červnu. Bohužel, někdy spíše jednají, jak si něco pořádně rozmyslí.

Červenec
Červencové ženy jsou čestné, krásné, tajemné a velmi inteligentní. Nemají rady konflikty a vůči druhým jsou vždy upřímné.

Srpen
Ženy narozené v srpnu jsou obdařeny dobrým smyslem pro humor a laskavým srdcem. Nemají ale rádi, když se jim někdo posmívá. Berou to jako urážku, protože si neumí udělat ze sebe legraci. Jsou rádi, pokud jsou středem pozornosti.

Září
Jsou disciplinované, krásné a laskavé. Cení si dlouhodobé vztahy, ale na svého partnera mají vysoké nároky.

Říjen
Mají silný charakter, hravou mysl, ale ne každý ji má tu čest poznat. Často jim ostatní ženy závidí.

Listopad
Listopadové ženy jsou vždy o krok vpřed a velmi snadno rozpoznají, když jim lžete. Zahrávat se s nimi je jako hrát se s ohněm – popálíte se. Neptejte se na jejich názory, pokud se bojíte slyšet pravdu.

Prosinec
V prosinci se rodí netrpělivé, ale štastné dámy. Každému zvednou náladu a jsou obdařeny otevřeným srdcem. I když jim život mnohdy ublížil, nikdy je nepoloží na kolena a vždy dosáhnou to, co chtějí.

 


Zdroj: http://babskeveci.sk

Žádné komentáře: