-->

16. 10. 2016

Týdenní predikce (17. - 23.10. 2016)

Během celého týdne pozor na úrazy, nehody a karamboly, které si můžete zapříčinit vlastní neopatrností a nedbalostí.

17.10. 2016 = 18/9

Dnešní den se projeví silné ego, jež se snaží dosáhnout něčeho zcela výjimečného. Značná citlivost, avšak malá schopnost vyjádřit své city. Můžete se cítit sentimentálně a citově založení jedinci budou přecitlivělí až k plačtivosti, s citovými projevy velmi přepjatými. Dnes se výrazně neprosadíte i kdybyste chtěli. Nebudete cítit potřebu hovořit, spíš se budete chtít soustředit během uvažování. Vše, co se dnes bude dít, odráží vaši podstatu a vy můžete vyhodnotit, jak se sami na sebe díváte. Můžete se uvidět z jiných úhlů, uvědomit si sami sebe a svůj vývoj. Zkuste dnes shodit masku, kterou nosíte, alespoň sami před sebou. Odhoďte ješitnost a egoismus, nebuďte negativní.
Můžete dělat plány do budoucna, řešit finance a materiální zabezpečení, ale držte se při zemi.
Pozor na nehody ve spojení s mužem, zákonem, dopravním prostředkem, ohněm. Den pulsuje energií, která může v tomto spojení situace zkomplikovat. Zvláště pokud ji využijete například na vztek, rozčílení a necháte to gradovat až k nepříčetnosti. Je to na vás.
Ze zdravotního hlediska si dejte pozor na srdce, hlavu a krevní oběh. Pokud jste na "někoho" alergičtí, raději se mu vyhněte.
Měsíc ve znamení Býka se projevuje silným vlivem na oblast krku a šíje. Hrozí zvýšené nebezpečí krčních zánětů, bolestí v krku, chrapot, nachlazení. Ohrožené je hrdlo, orgány řeči, zuby, krk, týl, čelisti, šíje, ramena, mandle, uši, chuť, čich. Chraňte krk šálou nebo šátkem, vyhněte se průvanu a otevřeným okýnkům v autě. Dobře vám udělá jemná masáž šíje a uvolňující cviky na krční páteř.

18.10. 2016 = 19/10/1

Dnes se snažte přemýšlet jen o svých záležitostech, nepleťte se do věcí druhých. Zbavte se negativních myšlenek, nenávisti, pýchy, zloby a iluzí. V dnešku je obsažena touha po moci, uznání, vedení. Lidé mohou být silně svéhlaví, tvrdošíjní až bezohlední. Nesnažte se vystupovat agresivně při prosazování svého a ani si nic takového nenechte líbit od druhých.
Citlivé jedince opět takové situace mohou dohnat k pláči. Dominance je v dnešním dnu vyšší než včera, myslete na to během svých projevů a nevystavujte druhé svému diktátu. 
Ze zdravotního hlediska buďte opatrní na úrazy hlavy a nerozčilujte se, aby vám nepraskla cévka - nechcete přece tahat nohu - a to ještě v tom lepším případě.
Měsíc je stále ve znamení Býka - platí totéž co včera. Můžete pít preventivně čaj proti chrapotu nebo zánětu mandlí.

19.10. 2016 = 20/2

Dnes využijte štěstí, které má den v sobě. Berte to jako dar z nebes. Zbytečně nerozumujte o začátku a konci, nikam by to nevedlo. Zkuste potlačit závislosti a raději se různých takových neřestí vzdejte. Zvláště dnes vznikají závislosti velice rychle, snadněji než jindy. Pláč a křik jsou pak jedny z dalších projevů, které vás mohou dnes provázet. Pokud si obecně moc nedůvěřujete, raději v ničem neriskujte a nezačínejte nic nového, mohlo by se vám to vymknout z rukou. Věci se budou řešit jakoby samy od sebe. Můžete mít dnes různé vize, ale chybí síla na dotáhnutí do konce. Filtrujte informace, které se k vám dostanou, nemusejí být pravdivé.
Ze zdravotního hlediska si dejte pozor na psychiku, hlavu a systém žláz/hormony, zde mohou nastat komplikace. Měsíc putuje ve znamení Blíženců a ti mají vliv na ramena, záda, paže, ruce, lopatky, klíční kosti, plíce a průdušky. Při změnách počasí mohou mít potíže revmatici. Zacvičte si jógu nebo Pilates, běžte do posilovny. Počítejte však s následnou bolestí svalů.
Den je také vhodný pro péči o ruce, namasírujte je a ošetřete vhodnou mastí nebo zábalem. Nechte si udělat manikúru, prodloužit a nalakovat nehty.

20.10. 2016 = 12/3

Dnešní den se po pauze vrací k myšlení. Konečně vám dojde to, co se předchozí dny mohlo zdát jakoby za plentou. Nebudete fantazírovat a půjdete na věc. Budete snadno komunikovat a navazovat kontakty. Nesnažte se však intrikařit. Z opačného hlediska si dejte pozor na "vyčůránky". Nebudete se vyhýbat ani změnám, pokud zjistíte, že změna bude výhodná a budete ochotni se vrhnout i do nových oblastí. Plňte si své povinnosti a realizujte se v davu. Nedivte se, pokud dnes hodiny protelefonujete, potřeba komunikace je extrémní.
Ze zdravotního hlediska pozor na závislosti. V tomhle ohledu je to stejné jako včera. Psychika může být značně rozvibrovaná. Snažte se nedělat moc věcí najednou, aby vaše emoce mohly zůstat relativně v klidu. Měsíc je stále v Blížencích. Masáž krku, šíje a zad vám dnes také udělá dobře.

21.10. 2016 = 13/4

Dnešní den je praktický. Nebudete mít v oblibě změny. Zaběhnutá rutina vám bude vyhovovat. Stále je tu značná přecitlivělost, která se nyní díky tlaku druhých může projevit. Nenechte sebou v takovém případě manipulovat. Můžete reagovat podrážděně a snadno se rozplakat. Pro ostatní jste pak snadno ovlivnitelní. Využijte dnešní den ke studiu. Nebude nouze ani o originální nápady. Budete schopni dokončit co vám předchozí dny dělalo potíže. Vnímejte svou intuici.
Ze zdravotního hlediska si stále hlídejte psychiku - nervový systém, dále pak obličejovou část, lymfatický systém, štítnou žlázu, trávicí orgány, okruh ledvin a jater, kosti, klouby a ozvat se mohou zdravotní problémy z hlediska dědictví po předcích.
Měsíc putuje ve znamení Raka a ten ovlivňuje žaludek, žlučník, plíce a játra, nejezte proto žádná těžká a smažená jídla. Nenechávejte si stříhat vlasy, nedržely by dobře a cuchaly by se. Je-li to možné, vlasy si ani nemyjte, tvořily by se lupy a vlasy by zeslábly.

22.10. 2016 = 14/5

Dnešní den můžete využít vytrvalosti a dokončit vše co potřebujete. Štěstí vám v tomhle ohledu bude přát. Poslouchejte svou intuici, jen tak se můžete uchránit komplikací ve vztazích s druhými a nepřijdete o své finance. Okolí může být dnes agresivní, proto je nejlepší zůstat doma, máte - li ovšem na vybranou. Je přáno dnes tvůrčí a sportovní činnosti.
Ze zdravotního hlediska se vyvarujte závislostí, hlídejte si okruh jater a ledvin, pevné části těla a projevit se mohou genetické problémy. Měsíc je stále v Raku. Jste-li na játra, žlučník, plíce nebo prsa choulostiví, pak využijte právě dnešek na to, abyste pro tyto orgány učinili něco dobrého. Můžete pociťovat nepříjemné napětí až bolest v ňadrech.

23.10. 2016 = 15/6

Dnes můžete být citliví, empatičtí a pociťovat silné pouto k rodině. Vaše péče o druhé však  může přerůst v až nepřiměřené vměšování se do soukromých a intimních záležitostí ostatních lidí nebo v touhu ovládat druhé, jež se někdy objevuje ve formě jakéhosi "svatého poblouznění". Nechte každému jeho prostor a nerozčilujte se dnes pro nic za nic. Nepřehánějte to se štědrostí, vztahy si tím nevylepšíte a vydané finance se vám zpět nevrátí. Váš úspěch se dnes může projevit během jednání, na konkurzech a zkouškách.
Ze zdravotního hlediska pozor na náhlosti a onemocnění krve. Projevit se může špatný metabolismus a ten kdo má problémy s termoregulací to také pocítí. Měsíc putuje ve znamení Lva a ten má vliv na srdce, záda, bránici, krevní oběh, tepny a vlasy. Dnes není vhodný den na očkování ani na operace srdce a cév.

Lady Seanka

1 komentář:

Sim řekl(a)...

Dneska jsem to nějak netrefil. štěstí jsem si jen neuvědomil a neuvědomuji z dnešního dne. Závislost hmm, tak koupil jsem si zeleninu,ovoce. Zdravá závislost není špatnáná ne ?   Držel jsem se v klidu, neriskoval, no trochu sem se chvilku rozbublal... A věci se řešili sami od sebe ( nebo řečeno, beze mne   ) Tím líp. Občas jsem lítal v doměnkách, když si šéficí povídali mezi sebou a koukaly na mě. A už mi to šrotilo určitě se jim neco neli... balbabla... A pak jen takové to. Co jsi viděl ? Dva lidi co si povídají, nevíš o čem a koukali na tebe. Nic mín ani víc... A . :D (Simik, chybí ti na blogu komentáře asi stím začnu trochu hýbat :D )