-->

23. 10. 2016

Týdenní predikce (24. - 30.10. 2016)

Po celý týden pozor na nehody, úrazy, karamboly, které si můžete zapříčinit vlastní nedbalostí a neopatrností.

24.10. 2016 = 16/7

Dnešní den si dejte pozor na rizika a nehody doma, v rodině, se ženou. Využijte den k jakékoliv pro vás vhodné tvůrčí nebo sportovní činnosti. Při nejmenším si jděte třeba zatancovat. Hodně věcí budete schopni dokončit a štěstí vám může přát. Můžete mít jasnou vizi týkající vašich zájmů. Důvěřujte si a jděte si za svým. Projevit se může smysl pro krásu, kterou uvidíte doslova ve všem, schopnost syntetického myšlení, značná rozhazovačnost a poživačnost, záliba v erotických radovánkách, schopnost rozdávat krásu a radost.
Ze zdravotního hlediska by si měli dát pozor lidé s onemocněním krve, krevním oběhem, s křečovými žilami, ucpáváním - trombózy. Dále se mohou také objevit skryté srdeční vady. Hlídejte si oblast jater a ledvin. Věnujte pozornost svému okolí, abyste se ušetřili zlomenin z neopatrnosti.
Měsíc je ve Lvu a ten ovlivňuje srdce, záda, bránici, krevní oběh, tepny a vlasy. Lidé s nemocným srdcem by se neměli namáhat fyzicky ani psychicky. Dnes není vhodný den na očkování ani na operace srdce a cév.

25.10. 2016 = 17/8

Dnes se snažte neřešit nic vztahového ani finančního, obojí smrdí. Jakákoliv finanční výpomoc, investice, nákup, půjčka ... vše to z vás udělá svou dojnici. Vyhněte se i podobným institucím, protože spekulace v tomto dnu budou zbytečné, to prostě lépe nevymyslíte. Využijte spíš energii k podnikání. Věnujte se takové činnosti s vášní a neřešte starosti druhých kolem sebe. Ve většině případů jsou to jen nafouklé bubliny a překroucené polopravdy. Vaše zapojení by byla jen ztráta a to nejen času.
Ze zdravotního hlediska si dejte pozor na srdíčko, krevní oběh, skryté vady. Astmatici můžou pociťovat dušnost nebo zhoršení stavu, dost možná i vlivem alergické reakce. Nepodléhejte depresivním náladám. Lidem, kteří vám mohou takový stav přivodit se raději vyhněte a nebo odkráčejte mimo jejich dosah.
Měsíc je stále ve Lvu, proto platí totéž co včera - kardiaci pozor na zátěž!
Nechte se ostříhat, vlasy zhoustnou, zesílí, přestanou padat a začnou znovu podrůstat.

26.10. 2016 = 18/9

Dnes využijte energii a štěstí. Třeba se vám podaří zabezpečit jak sebe tak svou rodinu. Představujte si - vizualizujte si své plány, ale moc o nich nemluvte. Můžete mnohé pochopit a uvědomit si jak se uplatnit. Jistě by se vám nelíbilo, kdyby vám vaše sny někdo ukradl a zpracoval si je sice podle vás, ale pro sebe. V tomhle směru může jít i o vaši práci, váš výtvor. Raději dění kolem sebe jen pozorujte a poslouchejte.
Ze zdravotního hlediska pozor na různé alergické reakce, srdeční problémy, krevní sraženiny, hlavu.
Měsíc je v Panně a ta ovlivňuje břicho a obzvlášť trávící orgány. Myslete na to, že pohyb střevům prospívá. Necháte-li si dnes upravit či zastřihnout vlasy, zachovají si déle formu a krásu.

27.10. 2016 = 19/10/1

Dnešní den se opět můžete soustředit na svoje záležitosti a vypilovat tak v představách všechny detaily. Nepodléhejte vnějšímu tlaku. Slabší povahy by se měli raději vzdálit od těch co mají tendenci je ovládat. V této souvislosti by mohlo dojít ke komplikacím. Lidé co s oblibou řídí druhé, by se měli nad sebou zamyslet a zamést si hlavně u sebe - většinou v hlavě. Nebuďte sobečtí a bezohlední.
Ze zdravotního hlediska si právě na tu hlavu dejte pozor. Když si budete hledět svého, nemusí vám nikdo přidusit kyslík.
Měsíc je stále v Panně. Citliví lidé mívají problémy se zažíváním.

28.10. 2016 = 20/2

Dnes je zvýšená citlivost. Věřte ve štěstí a sílu. To jsou dnešní dva plusy. Nemusíte sice dnes být o věcech pevně přesvědčeni, můžete pochybovat. Neobětujte se. Hlídejte si co je před vámi, nenechte se slepě vést. Velký vliv má dnes emoční rozpoložení, proto ty pochyby - nejste schopni jít přes mrtvoly, toužíte po harmonii. Snažte se takové své myšlenky čistit, odpoutávat se od nich. Jen tak budete mít šanci vnímat svou intuici, která vám napoví co je správné a nezpochybnitelné.
Ze zdravotního hlediska pozor na závislosti, alergie, problémy s krví.
Měsíc je ve Vahách a ty působí na kyčle, boky, močový měchýř a ledviny. Preventivně můžete pít bylinné čaje na čištění ledvin a krve.

29.10. 2016 = 21/3

Dnes se konečně po odmlce hlásí mozek do služby. Dostáváte příležitost vcítit se do těch kolem vás, do je jejich pocitů. Pokud tedy zvládnete svou psychiku, která vám dnes může také dát zabrat. Buď situace neustojíte a budete řvát, možná bez servítek a nebo naopak po projevu někoho takového utečete s pláčem. Snažte se zpracovat vše i nepříjemnosti. Neřešte nic zásadního. Poslechněte svou intuici než sáhnete po nějakém svém závislostním šudlátku.
Ze zdravotního hlediska nechte projevit své emoce, nepotlačujte je v sobě ať na sebe neupozorní později jiným neduhem. Dávejte si pozor na oblast obličeje a smysly s ním spojené.
Měsíc je stále ve Vahách a je snadné dnes dostat zánět močového měchýře a ledvin, dbejte na to, abyste tyto oblasti drželi v teple.

30.10. 2016 = 13/4

Dnes by mohly být vaše myšlenkové pochody velice rychlé, bystré a originální. Můžete mít citlivější reakce na okolní podněty, protože budete vnímavější. Dařit se může na schůzích, různých jednáních. Komunikace by neměla váznout a spoustu věcí dokončíte. Pozorně poslouchejte co vám druzí říkají a nenechte se něčím obalamutit. Rozhodně se nesnažte prosadit agresivní cestou. Den přeje kreativní i sportovní činnosti. Je dobré při něčem takovém nechat svůj mozek odpočinout a uvolnit se.
Ze zdravotního hlediska si dejte pozor na oblast jater, ledvin, obličeje. Buďte opatrní na své kosti.
Měsíc je ve Vahách, proto během dne hodně pijte, aby se měchýř a ledviny dobře pročistily. Navíc v předvečer nastává Novoluní a jelikož vaše nápady mohou dnes být značně originální, využijte toho a dejte jim ten správný směr.


Žádné komentáře: