-->

30. 10. 2016

Týdenní predikce (31.10. - 6.11. 2016)

31.10. 2016 = 14/5

Dnešní den je vhodný ke studiu. Nebojte se testů a zkoušek. Promyslete si vše co vás osloví a zkuste se s pomocí takových vstřebaných informací seberealizovat. Nepříjemnosti vám mohou způsobit lidé co se rádi poslouchají. Musíte - li nutně někoho takového vystát, pusťte to jedním uchem tam a druhým ven. Dokončit můžete co jste potřebovali, den přeje vytrvalým a podnikavým. Nenechte se nikým ovládat, ani sami nemějte tu snahu. Dnešní den se může projevit i manipulace skrze sex.
Ze zdravotního hlediska si hlídejte oblast ledvin a jater, nepodceňujte ani případné samovyšetření prsou. Ozvat se mohou genetické potíže. Stejně jako problémy s termoregulací. Pozor na náhlé nehody - kosti, klouby, zuby ... na cestách. Měsíc je ve Štíru a ten působí na pohlavní orgány, močový měchýř a močovod. Dbejte na intimní hygienu.

1.11. 2016 = 12/3

Dnešní den může být poněkud nervózní. Chce to zachovat klid a nohy v teple - jak se říká.
Nenechte se balamutit takzvanými vyčůránky. Využijte štěstí dne a ukažte co umíte, v čem jste dobří. Ne ti druzí co o tom umí jen dobře mluvit, ale vy! Sbírejte dnes psychickou energii, nerozčilujte se. Komunikativně si dokážete prosadit co chcete.
Ze zdravotního hlediska pozor na psychiku, krevní oběh, oblast obličeje a štítnou žlázu. Nekomplikujte si zdravotní stav neprojevenými emocemi a neřešte to závislostmi. Měsíc je stále ve Štíru, neprochladněte sezením na studeném, pozor na hemeroidy.

2.11. 2016 = 13/4

Dnes se zkuste soustředit na své cíle, vize a sny. Nechte si napovědět svou intuicí. Projevit se můžete jak logicky, kreativně, umělecky tak i sportovně. Nenechte se zmanipulovat, věřte, že vy sami dokážete co chcete. Myslete během své komunikace, abyste slovně zbytečně druhým neubližovali. Nedominujte ani nezůstávejte v podřízeném postavení.
Ze zdravotního hlediska je stále rozhozená psychika. Můžete pociťovat střídavě návaly a zimnici. Špatný krevní oběh. Okruh ledvin a jater si preventivně pročišťujte. Ozvat se mohou dědičné choroby. Měsíc je ve Střelci a ten působí na kyčle, pánev, bedra, křížovou kost a kosti stehenní. Celkově pozor na kosti a klouby.

3.11. 2016 = 14/5

Dnešek by měl být komunikativně na úrovni. Originální nápady nevyjímaje. Co začnete, za tím si vytrvale a odhodlaně půjdete, dokud to nedokončíte. Problémy vám nebudou dělat ani různé cesty. Hodně pochopíte a nevydržíte na jednom místě.
Ze zdravotního hlediska nezanedbávejte očistu jater a ledvin a stále také platí možnost projevů poděděných nemocí. Metabolismus nemusí pracovat tak jak byste očekávali.

4.11. 2016 = 15/6

Dnes můžete pocítit napjaté vztahy. Týká se to hlavně žen, rodin, dětí. Finanční záležitosti  dejte stranou, pokud nechcete být ztrátoví. Rozhodnete - li se pro něco, tak to i dokončíte. Nijak významně nediskutujte. Logika dnes může pokulhávat a něco někomu vysvětlit bude těžší než jindy.
Ze zdravotního hlediska nezatěžujte játra. Problémové mohou být oblasti prsou, ledvin, pohlavních orgánů. Při odběrech krve můžete zjistit nemilé výsledky. Věnujte pozornost genetice. Měsíc je stále ve Střelci, můžete pocítit bolest zad, hlavně v kříži. Masáž vám uvolní ztuhlé svaly a klouby.

5.11. 2016 = 16/7

Další den kdy nám pokračují komplikace ve vztazích. Vše bude v pohybu. Dochází k nevysvětlitelným rodinným konfliktům. Raději si hlídejte své investice, nevrátí se. Stůjte si za svým. Zůstaňte odhodlaní a nekomplikujte si pro nic za nic život. Emoce jsou dnes jakoby mimo mísu. Nenechte se zaskočit chladnějším jednáním a kritikou.
Ze zdravotního hlediska by měli být opatrní lidé po mrtvici, s vysokým krevním tlakem a onemocněním krve. Pozor na náhlé nehody. Měsíc je v Kozorohu a ten ovlivňuje kostru, držení těla, pohyb, kolena a pokožku.

6.11. 2016 = 17/8

Dnes si rozhodně nehrajte s ohněm, pokud netoužíte po nehodách a zviditelnění v tomhle směru. Doma raději dvakrát zkontrolujte zda jste vypnuli či vypojili to co jste chtěli, před vaším odchodem. A klidně se i vraťte, jistota je jistota. Jen pár jedinců může mít štěstí když nad tím mávne rukou. Pokud se vám bude zdát, že vám dnes nikdo nerozumí tak věřte, že nebudete jediní, ostatním se může jevit totéž. 
Ze zdravotního hlediska pozor na srdíčko a trombózy. Křečové žíly vás mohou pozlobit.
Měsíc je nadále v Kozorohu, proto v těchto dnech zbytečně nezatěžujte kosti a kolena, mohlo by to mít trvalejší následky.

Lady Seanka


Žádné komentáře: